Героїн маскували... під цеглу: У Києві поліція накрила партію наркотиків на мільярд (фото)

У Києві правоохоронці зробили рекордне вилучення наркотиків на мільярд гривень. Про це повідомляє "Інформатор", передають Патріоти України.

За даними Департаменту боротьби з наркозлочинністю Національної поліції України, йдеться про героїн. Наркотики маскувались під цеглу та перевозилися з Ірану через Вірменію та Грузію до України, а далі – до країн Європейського Союзу.

Організатором злочинного угруповання є громадянин Туреччини – зловмисники на вантажних автомобілях перевозили героїн під виглядом цегли. У ході слідчих дій на території складу у Києві виявили та вилучили 1159 брикетів загальною вагою 368 кілограмів 150 грамів. Вартість товару на "чорному ринку" становить понад 1 мільярд гривень.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

У Міноборони розповіли, чи з'являться ТЦК за кордоном та чи будуть вони вручати повістки

четвер, 25 квітень 2024, 16:42

Територіальні центри комплектування і соціальної підтримки не будуть працювати за кордоном. Вручення повісток за межами України виглядає нереальним, передають Патріоти України з посиланням на речника Міністерства оборони Дмитра Лазуткіна. "ТЦК за кордо...