Герцогиня Сассекська Меган Маркл має серйозні складнощі з пологами

Меган Маркл може не народити дитину самостійно.

Так, лікарі стверджують, що швидше за все їй доведеться викликати штучні пологи. Акушер Клайв Спенс-Джонс повідомив, що проблема була очікуваною, пише Daily Mail, передають Патріоти України.

Фахівець каже, що пологи у жінок старше 35 років часто бувають ускладнені. Лікарі запропонували дружині принца Гаррі застосувати спеціальні медпрепарати, щоб прискорити появу дитини на світ. Для цього герцогині порадили переїхати з замку у Віндзорі в клініку.

"Якщо пологи не почнуться протягом наступних 48 годин, ймовірно, що вона народить в лікарні фрімлєї Парк в Сурреї", - говорить акушер.

Меган Маркл

Медики зазначили, що стимуляцію зазвичай починають через кілька днів після настання приблизної дати пологів. Лікарі наголосили, що безпека майбутнього члена королівської сім'ї є першочерговим завданням.

Раніше Меган Маркл здивувала рішенням народжувати первістка у власному будинку. Також герцогиня і герцог Сассекські відмовилися позувати з немовлям на руках на сходах пологового будинку, як це свого часу робили Кейт Міддлтон і принцеса Діана.

Однак незабаром з'ясувалося, що Меган заборонили народжувати вдома. Її перевезли в Кенсінгтонський палац з власної резиденції і як тільки почнуться перейми герцогиня буде доставлена в госпіталь.

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...

В Україні банки без пояснення причин блокують рахунки: Що треба знати всім

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:48

Українці масово скаржаться на блокування своїх рахунків без пояснення причин. Банки мають право розірвати договір і поставити клієнта перед фактом, повідомивши листом на електронну пошту, передають Патріоти України. Адвокати та деякі суди вважають, що ...