Геть туго з кадрами? "Не др*чи, а йди у "Вагнер": ПВК Пригожина запустила рекламу на Porhhub (відео)

Російська приватна військова компанія "Вагнер" запустила рекламу на Porhhub, передають Патріоти України.передають Патріоти України.

Реклама "Вагнера" на порносайті запускається в преролі перед відео з порно, якщо зайти на сайт із без блокувальника реклами. Відеопідтвердження з'явилося у російських пабліках.

У преролі жіночий рот крутить язиком круглий льодяник, а згодом жіночий голос промовляє: "Ми - ох*єнна приватна армія у світі. Ми ведемо набір бійців з усіх регіонів Росії. Не др*чи, а йди на роботу в ПВК "Вагнера".

Наприкінці ролика висвічується номер телефону. Кореспондент "Настоящего времени" зателефонував за цим номером, його привітав оператор-чоловік словами "Приватна військова компанія "Вагнер", добрий день".


ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...