"Геть звідси!": У Польщі напали на українську родину з дитиною та вагітною

У Любліні на українську родину напали два громадяни Польщі. Зловмисники побили підлітка, штовхали вагітну жінку та нецензурно лаялися. Поліція оголосила нападникам звинувачення у побитті неповнолітнього та образах через національну приналежність, інформують Патріоти України.

"Геть з Польщі": двоє чоловіків напали на сім'ю українців у Любліні

Приблизно о 21 вечора у Любліні двоє громадян Польщі причепилися до української сім'ї, яка поверталася з прогулянки. Чоловіки просили в українки, її 13-річного сина та старшої вагітної доньки цигарки, а пізніше почали кричати на них, використовуючи нецензурну лексику.

Зокрема зловмисники скандували: "Геть з Польщі". Коли підліток пригрозив, що викличе поліцію, нападники атакували його, повалили на землю й почали бити кулаками по голові.

У вагітної, яку чоловіки штовхали, залишилися синці на тілі. Трохи згодом на місце подій прибула поліція, яку, ймовірно, викликали перехожі. Нападники втекли, проте постраждалі встигли зробити фото, завдяки яким поліція швидко знайшла їх. Ними виявилися 25-річний та 30-річний жителі Люблінського воєводства.

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...