"Hi, friends": Відомий актор зі США попросив у Facebook фотографії України

Своє звернення Джозеф Гордон-Левітт супроводив знімком, зробленим в Карпатах.

Американський актор Джозеф Гордон-Левітт (Початок, Сноуден, Темний лицар) попросив у своїх фоловерів на Facebook допомогти йому зібрати фотографії України, повідомляють Патріоти України.

«Привіт, друзі в Україні! Шукаю круті фото України для нового проекту на моєму сайті HitRECord. Знайдіть декілька фотографій, які ви зробили десь в країні, і додайте їх в проект», - написав Гордон-Левітт і додав посилання на сайт. Своє звернення він супроводив знімком, зробленим в Карпатах.

За кілька годин пост актора зібрав пару десятків радісних коментарів українців і людей, що живуть в Україні. «Як круто Джозеф, величезне тобі спасибі. Привіт з України», «Привіт з Києва», «Коли хтось випадково згадує вашу рідну країну», - пишуть коментатори і надсилають Джозефу Гордону-Левітту свої знімки, а також тегають відомих українських фотографів.

На даний момент на сайті, де Гордон-Левітт закликав постити фото України, опубліковано понад сотні знімків. Тут можна знайти зображення Києва, Одеси, тунелю кохання в Клевані, Карпат, хатини рибалки в Старому Солотвині, озера Світязь, замку в Підгірцях, Чорного моря і багато інших.

Таємна "допомога"? Компанії з Індії та Китаю постачали росіянам отруйне м'ясо

середа, 24 квітень 2024, 17:59

У м'ясі буйволів з Індії, яке в Росії часто видають за яловичину і продають по всій країні, Россільгоспнагляд виявив бактерії групи кишкової палички, а в курячих грудках з Китаю, що поставляються на російський ринок, знайшли сальмонеллу. Про це пише ...

Прийшла повістка, але є бронь: Українцям пояснили, чи потрібно йти до ТЦК

середа, 24 квітень 2024, 17:47

В Україні суттєво змінилася правила вручення повісток та покарання за неявку до ТЦК, і кожен військовозобов'язаний знає, що на повістку потрібно реагувати, щоб не потрапити у халепу, передають Патріоти України. Але що робити тим, хто раніше отримав бр...