"Гідна заміна Орландо Блума": Андрій Бєдняков висміяв приїзд пропагандиста Микити Джигурди до окупованої Волновахи

Скандальний російський актор та пропагандист Микита Джигурда приїхав до окупованої Росією Волновахи. Цю новину не оминув український ведучий Андрій Бєдняков, передають Патріоти України.

Зокрема, пропагандист приїхав до міста у російській військовій формі та порозповідав "патріотичні" віршики. За словами Андрія Бєднякова, на Донбас припхався черговий недоумок.

"Черговий дов**йоб приїхав до української Волновахи. Потримав гранати, порозповідав вірші. Нікіта Джигурда про "ранкову пухлину" вєщаєт", - прокоментував ведучий.

Бєдняков також висміяв росіян, адже поки до України приїжджає американський актор Орландо Блум, РФ на окуповані українські території привозить "гідну заміну" зірці Голлівуду. "Вирішили гідно відповісти на приїзд Орландо Блума", - висміяв росіян Бєдняков.

"С*ки московські": Російський тренер брудно облаяв волейболісток після поразки

четвер, 25 квітень 2024, 11:44

Головний тренер російського волейбольного клубу «Ленінградка» Олександр Кашин емоційно відреагував на поразку від «Динамо». Зокрема, тренер з країни, чиї керівники люблять розповідати про «духовні скрєпи», назвав своїх суперниць «московськими с*ками», ...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...