"Гідне житло" для Пшонки та Януковича: Російський ДАІшник-хабарник шокував "золотим" замком (фото)

Зранку 20 липня російські слідчі провели спецоперацію у Ставропольському краї, в ході якої затримали практично усю верхівку Державної інспекції безпеки дорожнього руху. Про це у Telegram повідомив депутат Держдуми РФ Олександр Хінштейн, передають Патріоти України.

Під час затримання керівника регіональної інспекції Олексія Сафонова оперативники встигли сфотографувати елітне помешкання головного ДАІшника області. Майже кожна кімната двоповерхового маєтку вкрита позолотою; стіни обшиті дорогою тканиною.

Золото є навіть на сидіннях унітазу. В одній з кімнат розмістили велику шафу – повністю з позолоти. Ще в одній знайшли два крісла темно-синього кольору, стилізовані під королівські трони. Затримання проводили понад 35 силовиків.

Усім фігурантам інкримінують створення злочинного угрупування з метою хабарів, зловживання, перевищення службових обов’язків. Депутат констатував, що в регіоні діяла "справжня мафія, котра наживалася на всьому: від блатних номерів і перепусток вантажівок – до торгівлі піском".

В Україні змінюються умови військового обліку: Що тепер чекає на чоловіків

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:56

В Україні відбудуться зміни в умовах військового обліку завдяки новому закону про мобілізацію. Зокрема, чоловіки повинні будуть уточнити свої військово-облікові дані без очікування повістки. Крім того, запрацював єдиний реєстр "Оберіг" - там міститься ...

Закликав до захоплення України: СБУ оголосила підозру відомому пропутінському музиканту

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:52

Служба безпеки України повідомила про підозру прокремлівському музиканту, який агітував за Путіна на окупованому Донбасі. Йдеться про музиканта Олексія "Джанго" Піддубного, який публічно виправдовує російську збройну агресію проти України. Йому загрожу...