Гіркін заявив, що Кримський міст приречений на знищення ЗСУ, і пригадав долю крейсера "Москва"

Колишній ватажок бойовиків так званої "ДНР" Ігор Гіркін заявив, що Кримський міст приречений на знищення Збройними силами України. Терорист вважає, що ЗСУ завдадуть ракетного удару по мосту тоді, коли це буде вигідно Україні, передають Патріоти України.

На підтвердження своїх слів він навів приклад потоплення крейсера "Москва" двома протикорабельними ракетами. Фрагмент заяви Гіркіна опубліковано у Telegram-каналі "Україна 365".

За словами Гіркіна, українські війська можуть завдати удару по Кримському мосту незалежно від того, чи битиме й далі російська армія ракетами по території України.

"Те, що вдарити вони можуть, – крейсер "Москва" цьому свідок. Вибачте, втопити флагман Чорноморського флоту, це вам не фунт родзинок. Тож теоретично за допомогою дорогих західних партнерів через якийсь час цілком можуть пустити ракети по Кримському мосту. Ба більше, битимуть наші по віадуках, не битимуть по віадуках і тунелях, вони все одно рано чи пізно це зроблять. Вони вдарять, коли визнають це для себе можливим, досяжним і вигідним", – сказав Гіркін.

Також він заявив, що Кремлю вже буде пізно і незручно виправдовуватися перед своїми громадянами за зруйнований Кримський міст.

"Якщо хтось у Кремлі сподівається на те, що типу, ми їх не чіпатимемо, вони у відповідь не чіпатимуть нас. Ні, обов'язково зачеплять і ініціативно тоді, коли вважатимуть потрібним і вигідним для себе. Ну, а відповідати вже на той момент буде пізно і незручно", – заявив терорист.

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...

Чи будуть забирати в ухилянтів водійські права: Юрист пояснив усі нюанси

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:28

Відповідно до нового закону про мобілізацію, ухилянтів можуть тимчасово обмежувати у праві керувати транспортом. З відповідним позовом до суду звертатимуться ТЦК та СП, передають Патріоти України. Юрист практики військового права ЮК "Приходько та партн...