Глава держави злякався: В Аргентині протестувальники напали на кортеж президента (відео)

Натовп оточив мікроавтобус президента і спробував вибити в машині вікна.

В аргентинському місті Лаго-Пуело натовп протестувальників оточив кортеж президента країни Альберто Фернандеса. У мікроавтобус глави держави полетіло каміння, кілька людей намагалися вибити машині вікна і кидалися на капот. Про це з посиланням на аргентинські ЗМІ повідомляє DW, передають Патріоти України.

Відео з місця подій зняли журналісти аргентинського ТБ. На кадрах можна бачити, що протестувальники оточили мікроавтобус президента і спробувала вибити в машині вікна. Сам Фернандес в цей час знаходився в машині.

Зазначається, що автомобілі з кортежу Фернандеса змогли виїхати з натовпу, обійшлося без постраждалих. Візит Президента пов'язаний зі страшними лісовими пожежами, які спустошили регіон. В подальшому він пересувався на вертольоті.

За інформацією порталу Clarin, протестувальники виступають проти проектів гірничого видобутку в провінції Чубут. У місцевості біля підніжжя Анд знайдені великі поклади золота, срібла та урану, але проти розробки цих ресурсів виступають місцеві жителі та еко-активісти.

Донечці ветерана АТО потрібна допомога! Оголошено збір на реабілітацію Лізи (фото)

четвер, 28 березень 2024, 9:50

"Доброго дня, дорогі патріоти та чуйні серця! Багато з вас знають нашу родину та нашу історію. Вже 12 років в нашій сімʼї зростає прекрасна та життєрадісна донечка Ліза, та, на жаль, через тяжкі пологи вона отримала діагноз ДЦП", - написала у редакцію ...

Ключовий здвиг еволюції: Науковці встановили історичний час, коли пращури сучасної людини навчилися розмовляти

четвер, 28 березень 2024, 9:05

Нове дослідження встановило ймовірний час у доісторичному періоді, коли пращури людей вперше почали говорити. Це відбулося приблизно 1,6 мільйона років тому – десь у східній чи південній Африці, пише The Independent. Зазначені висновки засновані на ана...