Глава "ПриватБанку" потрапив до реанімації. У Коломойського поквапились поставити діагноз

53-річний чех, банкір та відомий математик відчув себе зле в ході занять у спортзалі

Глава правління ПриватБанку Петро Крумханзл був екстрено госпіталізований після занять в спортзалі, повідомляють Патріоти України з посиланням на LIGA.net.

"Була необхідність у медичній допомозі та діагностиці. Пан Крумханзл почувається добре, ніякої загрози здоров'ю немає. Зараз він знаходиться в лікарні. Після пари днів відпочинку і реабілітації повернеться до роботи ", - зазначив прес-секретар Привату Олег Серга.

Він також спростував діагноз "інфаркт", про який раніше повідомив депутат від Слуги народу Олександр Дубинський.

"У голови правління Приватбанку Крумханзла в тренажерному залі стався інфаркт. Знаходиться в реанімації в стані середньої тяжкості, в загальній палаті на 6 ліжок. Він захоплювався самурайським боєм на мечах. І, як кажуть мої джерела, перестарався", - написав нардеп в Telegram.


"Легким движением руки...": З російської фігуристки злетіли штани під час виступу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:44

З російською фігуристкою Єлизаветою Туктамишевою трапилася курйозна ситуація під час шоу у Владивостоці, повідомляють Патріоти України. Туктамишева з’явилася на льоду у червоному костюмі та розпочала виконувати свій номер під пісню популярної співачки ...

"Дістав з-під завалів трьох людей": У Дніпрі 14-літній підліток допомагав рятувати постраждалих після атаки РФ (фото)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:52

Місцеві журналісти також поспілкувались з юним рятувальником. Тимофій мешкає неподалік п'ятиповерхівки, в яку влучив ворожий снаряд. Він відразу прибіг на місце трагедії та почав допомагати рятувальникам. Юнак допомагав виводити постраждалих людей з ме...