"Главное вовремя переобуться": Пропутінський блогер заявив, що "імовірно назавжди" залишив Росію (відео)

Серед причин термінового від'їзду з Москви Артемій Лебедєв назвав жахливу війну в Сирії, величезні військові витрати та гонку озброєнь.

Артемій Лебедєв. Фото: скріншот з відео.

Відомий російський дизайнер Артемій Лебедєв заявив, що виїхав до Європи і, можливо, ніколи не повернеться до РФ. Про це він заявив у відеозверненні на своєму YouTube-каналі, передають Патріоти України.

«Є дуже великий шанс, що я туди [в Росію] навіть більше не зможу повернутися. Тому що те, що відбувається зараз, не може залишити нікого байдужим і спокійним», - заявив Лебедєв.

Серед причин термінового від'їзду з Москви Лебедєв назвав жахливу війну в Сирії, величезні військові витрати та гонку озброєнь. «Ми посварилися з усім світом. Ці люди вкрали всі наші гроші, наші пенсії, вони обклали нас податками. У нас нічого не залишилося», - додав він.

Відеозвернення Лебедєва було знято в Західній Європі на березі Атлантичного океану. Лебедєв пояснив, що зі зрозумілих міркувань таке відео не можна було б записати в Росії.

У мережі до заяви Лебедєва поставилися скептично:


"Хотів показати, як Україна бореться": У Львові винесли вирок залізничнику, який фотографував переміщення військової техніки

середа, 24 квітень 2024, 14:05

Чоловік надсилав фото з переміщення військової техніки своєму знайомому, який проживає у Польщі. Про це йдеться у вироку Шевченківського районного суду, передають Патріоти України. Чоловік є уродженцем Яворівського району та працював оглядачем-ремонтни...

"Це був наклеп": Тернопільська бібліотека після скандалу з переселенцем попросила в омбудсмена "захисту від хейту"

середа, 24 квітень 2024, 13:53

Колектив Тернопільської обласної бібліотеки для дітей зробив офіційну заяву і звернувся до Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини Дмитра Лубінця. Відповідну заяву оприлюднили на сторінці бібліотеки, передають Патріоти України. "Колектив Те...