Глядачі аплодували стоячи: 11-річна дівчинка встановила світовий рекорд на шоу "Україна має талант" (відео)

Богдана Ткаченко стала рекордсменкою світу та України

11-річна жителька Запоріжжя Богдана Ткаченко, яка має рідкісний діагноз гіпермобільність суглобів, встановила рекорд України та світу. Дитина роками розвивала свою особливість, завдяки чому тепер може показувати неймовірні трюки. Свої незвичайні вміння дівчинка показала на шоу "Україна має талант", передають Патріоти України.

На великій сцені вона виступила в жанрі каучук еквілібр, продемонструвавши надзвичайну гнучкість. Глядачі аплодували Богдані стоячи. Крім того, вона побила так званий рекорд сестер Росс, піднімаючи зубами яблука, вигинаючись назад. За хвилину вона впоралася з 16-ма фруктами і в такий спосіб перевершила досягнення американок 1944-го року. Такого трюку ніхто не виконував останні 70 років.

Як розповіла мама дівчинки, відповідний діагноз їй поставили у 2,5 роки, тоді батьки вирішили відправити Богдану у спорт, щоб правильно розвивати її унікальні здібності. Так у 4 роки вона почала займатися у цирковій студії.

Лікарі запевняли, що все нормально: Сашко Лірник розповів, від чого помер Дмитро Капранов

четвер, 18 квітень 2024, 3:25

У літератора були проблеми із серцем, через що Дмитро часто скаржився на біль. Однак медики запевняли рідних і близьких письменника, що "все нормально". Український письменник Дмитро Капранов помер 16 квітня внаслідок проблем із серцем. Таку версію озв...

"У Левка Лук'яненка воно теж було": Ірина Фаріон зробила заяву про своє комуністичне минуле

середа, 17 квітень 2024, 23:29

Те, що Герой України Лук'яненко за свої гуманістичні переконання був жорстоко репресований Радянською владою, як і Миколо Руденко, скандальна політикіню не може поставити собі в паралель співпадінь. Ірина Фаріон в інтерв’ю «Українським новинам» розпові...