Глядачі слухали та реготали: Репер із Сум назвав українську мову "у***ським діалектом" (відео)

Репер із Сум Дмитро Тимченко, який називає себе Plane Dead, потрапив у скандал через свої висловлення. На реп-батлі він дозволив собі лайливі висловлення проти української мови та людей, які нею говорять. Реп-батл, де виконавець дозволив собі такі висловлення, відбувся у Харкові. На випадок звернув увагу активіст Сергій Стерненко, передають Патріоти України.

"У***ський діалект"

Почав свій виступ репер із того, що назвав свого українськомовного опонента "дов***бом". Причина тому те, що репер зі Львова і говорить лише українською. За словами Дмитра Тимченка, він ледь не "обригався, коли дивився інтерв'ю українською".

"По-перше, що за у**бський діалект, на якому п***иш ти, осел? По-друге, що таке "наразі"? Це індійський посол?" – сказав репер.

Дмитро Тимченко під час виступу також вирішив похизуватися тим, що 10 років вчився у російській школі і "ї**в українську мову". Далі він перепитав, чи раптом українськомовний репер не є "фанатом Яйценюха". Люди ж, які слухали батл, підтримували репера і реготали з його "жартів". Усміхався і його опонент.

"Образ ватника"

Як це за традицією трапляється, після розголосу скандалу, репер вирішив вибачитися у своїх соцмережах. Він записав відео, де заявив, що це лише брутальний образ на батлі. Він, мовляв, хотів просто принизити свого опонента, а те, що говориться у батлі ніколи є правдою у реальному житті.

"Я нікого не хотів образити і зачепити. Я приношу вибачення перед тими, хто взяв це близько до серця",
– сказав репер.

Свою агресивну поведінку він назвав "образом ватника".

Провину заперечував: На Волині педагога засудили на три роки через ухилення від мобілізації

субота, 20 квітень 2024, 8:23

У Волинській області до 3 років позбавлення волі засудили колишнього вчителя, який категорично відмовився від мобілізації та просив суд виправдати його. Про це йдеться у вироку Ківерцівського районного суду Волинської області, передають Патріоти Укра...

Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...