Глядачі тікали в паніці: У Китаї шоу БПЛА вийшло з-під контролю (відео)

Кілька десятків БПЛА раптово "заглухли" і впали на землю, змусивши глядачів кинутися врозтіч. Про жертви поки не повідомляється, інформують Патріоти України.

Організатори шоу безпілотників заявили про "операційні помилки", які сталися прямо в самий розпал барвистої події. Без будь-яких причин дрони стали падати прямо на голови людей. В результаті виникла паніка, люди кинулися геть від «атаки дронів».

Виступ безпілотників було організовано в небі над торгово-розважальним центром. Приблизно дві сотні дронів висвітили собою назву центру, а після цього кілька десятків БПЛА погасли і впали на землю. Достовірно відомо, що при падінні деякі дрони пошкодили припарковані авто, а також сусідні будівлі. Під час події в людському натовпі пролунали крики "обережно" і "біжіть".

Як повідомив один з очевидців НП, подивитися на шоу за участю дронів прийшло приблизно 5 тисяч осіб, в тому числі багато дітей. Коли безпілотники почали падати, глядачі кинулися в паніці тікати. "Все більше і більше дронів падали. Деякі приземлилися дуже далеко, а деякі врізалися в дерева", - розповів журналістам один з очевидців інциденту.

Лякаючий прогноз вчених: Пилові бурі стають частішими в Європі, але далі буде гірше

субота, 27 квітень 2024, 6:30

Згідно з даними ООН, піщані та пилові бурі стають "все більш частими та сильними" у багатьох частинах земної кулі. У першу чергу від них страждають пустельні та степові регіони планети. Наприклад, на Великих рівнинах Америки кількість таких подій подво...

Належить до дуже рідкісного типу клинків тисячолітньої давнини: Науковці розгадали загадку "Іспанського Екскалібуру"

субота, 27 квітень 2024, 6:15

Дослідники нарешті розгадали таємницю унікального меча, виявленого в Іспанії три десятки років тому. . Фахівці назвали його «Екскалібур» через розташування, в котрому старовинний клінок був знайдений, бо нагадує кельтську легенду короля Артура. . Ар...