Глобальна НП: Тисячі сайтів по всьому світу пішли в офлайн

На одному з найбільших у світі сервісів захисту сайтів Cloudflare стався масштабний збій, через який були недоступні безліч сайтів по всьому світу. Як зазначається, перші повідомлення про збої з'явилися близько 16:40 за Києвом, повідомляють Патріоти України.

Про причини події поки нічого невідомо. Згідно сайту Downdetector, який аналізує доступність сайтів, з проблемами з сервісом Cloudflare зіткнулися користувачі майже в усьому світі. Критичною ситуація була в США, а також країнах Європи.

Відзначимо, що аналогічні проблеми були у сервісу Cloudflare і 24 червня 2019 року. Тоді він не працював близько півтори години. Втім, масштаб проблеми тоді був меншим.

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...