Гнів небес: Над Камчаткою видовищно вибухнув метеорит (відео)

У небі над Камчаткою вибухнув метеорит. Про це повідомило видання ТАСС, посилаючись на камчатську філію Федерального дослідного центру "Єдина геофізична служба РАН", зазначають Патріоти України.

Зазначається, що космічний об'єкт, який, імовірно, є метеоритом, помітили в небі над Камчаткою. Метеорит зруйнувався, не долетівши до землі.

"Нам показали відео, на якому, певно, зафіксовано руйнування метеорита. Це явище можна було спостерігати з Петропавловська-Камчатського, проте визначити точне місце того, що сталося на нашій апаратурі, неможливо. Найімовірніше, це сталося в районі західного узбережжя Охотського моря, де немає жодних населених пунктів", - повідомив директор камчатської філії Федерального дослідного центру "Єдина геофізична служба РАН"

За попередньою оцінкою, діаметр об'єкта був менш ніж 10 метрів, а енергія вибуху перебувала в межах 1-5 кілотонн тринітротолуола.


ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...