Гнів небес: У День Військово-Морського Флоту РФ блискавка вразила кількох людей поряд з химерним храмом російської армії у Підмосков'ї з рашистською символікою (відео)

У Підмосков'ї блискавка "вклала" на місці трьох росіян. Одна із постраждалих змогла піднятися самостійно, а ось двоє чоловіків не подавали ознак життя. Сталося це у парку "Патріот" поряд із головним храмом російської армії. Соцмережі у події побачили "божий промисел" і підтвердження того, що бог не на боці РФ, інформують Патріоти України.

В результаті удару блискавки в парку "Патріот" загинула 1 людина і постраждали ще 3.

Двоє з трьох постраждалих – у тяжкому стані.

На відео, що з'явилися в мережі, знято момент удару блискавки, а також перші хвилини після нього.

У мережі ж те, що трапилося, одразу пов'язали з місцем події – прилеглим до головного храму російської армії парком.

Так, користувачі різних сайтів залишають безліч коментарів, що пов'язують те, що сталося, з "божим промислом".

"А не х*р було будувати капище з трофейної зброї. Вони б ще вівтар для жертвоприношень Молоху побудували. Сатаністи йоб *ні", "З нами бог! Чи не з нами? Незрозуміло", "Зевс напився на день вмф", "Якась не патріотична блискавка попалася", "Боги втомилися від усього цього лайна на землі", "Це нова зброя США !!! Кажу як екстрасенс!!!", "Знак згори", "Ну, небеса не схибили сподіваюся, повз справжніх патріотів?" – пишуть коментатори.

Деякі цікавляться, чи знайшла російська влада в тому, що сталося, "український слід". "Знайдуть!" ––заспокоюють їх інші.

"Головний храм Російської армії, це не може бути просто збігом, це знаки і не прості знаки. Станеш тут віруючим після такого", "Бог не Тимошка, бачить трошки!", "Громовідвід – пряма протидія Божому задуму", "Вважаю, необхідно Блискавки заборонити, або хоча б уповільнити. І не заважало б визнати іноагентами. І ще можна притягти за образу вірян. Благо, потрібних законів – щоб усіх за все можна було притягти – дбайлива владонька навигадувала заздалегідь", "Згадав анекдот про "знову промазав!", хоч і гріх сміятися, але боженька схибив на сотню метрів", – іронізують коментатори.

Тепер пацієнтам не треба чекати на смерть донора? Медики успішно пересадили унікальне титанове серце людині

неділя, 28 липень 2024, 23:59

У світі трансплантації черги очікування за відповідним донором часто стають вироком для сотень тисяч людей. Однак тепер вчені можуть змінити цю ситуацію за допомогою унікального титанового серця, що працює на технологіях, які використовуються в поїздах...

Гнів небес: У День Військово-Морського Флоту РФ блискавка вразила кількох людей поряд з химерним храмом російської армії у Підмосков'ї з рашистською символікою (відео)

неділя, 28 липень 2024, 23:16

У Підмосков'ї блискавка "вклала" на місці трьох росіян. Одна із постраждалих змогла піднятися самостійно, а ось двоє чоловіків не подавали ознак життя. Сталося це у парку "Патріот" поряд із головним храмом російської армії. Соцмережі у події побачили "...