Гнобили та доводили до самогубства: Командування частини НГУ, де розстріляли військових, звинуватили у страшних злочинах

Військові, які служили у військовій частині Нацгвардії, де 27 січня сталося масове вбивство, звинувачують командування у низці злочинів. Серед них нібито й доведення до самогубства. Про це у Facebook повідомив голова громадської організації "Міжнародний центр допомоги" Сергій Косяк, зазначають Патріоти України.

Він уточнив, що солдати зв'язалися із ним самі. "До мене звернулися хлопці, які служили у військовій частині 3021 НГУ", – зазначив він. За словами тих, хто звернувся, командування систематично пригнічувало "неугодних" і наказувало начальникам молодшої ланки налаштовувати колектив проти таких солдатів.

Також вони стверджують, що командири доводили строковиків до самогубства, а потім приховували ці факти та навіть отримували підвищення.

"Скалічити життя і здоров'я солдата було нормою. Примусово закривали в психіатричній лікарні, підробляли документи, незаконно звільняли неугодних", – наводить Косяк розповідь одного з хлопців. Водночас не уточнюється, у який саме період усе перелічене відбувалося у військовій частині.

Раніше вже була озвучена одна з ймовірних версій злочину. Нібито до цього Артемій Рябчук, який убив товаришів по службі, розбороняв учасників бійки, після чого зазнав цькування.

Зірка серіалу "Обіцянка Богу" вступив до лав ЗСУ

четвер, 25 квітень 2024, 12:55

Зірка серіалу Обіцянка Богу, український актор театру і кіно Юрій Феліпенко вступив до лав ЗСУ. Феліпенко доєднався до батальйону ударних БпАК Ахіллес 92 ОШБр. Це підрозділ добровольців, сформований у перші дні повномасштабного вторгнення, інформують П...

"С*ки московські": Російський тренер брудно облаяв волейболісток після поразки

четвер, 25 квітень 2024, 11:44

Головний тренер російського волейбольного клубу «Ленінградка» Олександр Кашин емоційно відреагував на поразку від «Динамо». Зокрема, тренер з країни, чиї керівники люблять розповідати про «духовні скрєпи», назвав своїх суперниць «московськими с*ками», ...