Годі "пишатись": У Берліні на 8 і 9 травня заборонили вивішувати російські триколори біля радянських меморіалів

У Берліні на 8 і 9 травня заборонили вивішувати біля радянських меморіалів російські прапори, георгіївські стрічки та символи, які прославляють російсько-українську війну. Про це повідомляє RBB24 з посиланням на берлінську поліцію, передають Патріоти України.

Заборона берлінської поліції діятиме в районі радянських меморіалів у Трептауер парку і Тіргартені, а також біля Бранденбурзьких воріт і в урядовому кварталі. Поліція Берліна заборонила на дні святкування закінчення Другої світової війни російські прапори, георгіївські стрічки, військову форму, а також символи, які прославляють російсько-українську війну, наприклад, символ «Z».

Також у ці дні будуть заборонені маршові та військові пісні. У поліції уточнили, що від цих правил звільнені ветерани Другої світової війни, дипломати та інші представники держави. Обмеження не поширюються на зібрання за межами меморіалів та їхніх околиць.

"Мені за вас соромно": alyona alyona закликала українців відмовитися від хейту в бік Nemo, які перемогли на Євробаченні

неділя, 19 травень 2024, 16:18

Представниця України на Євробаченні 2024 alyona alyona alyona підтримала переможців конкурсу в Мальме Nemo. Артистка закликала українців відмовитися від хейту в бік Nemo, передають Патріоти України. «Трошки соромно за те, як багато українців пішли обго...

Величезна блакитна куля: Португальців вразили політ та падіння невідомого об'єкта (відео)

неділя, 19 травень 2024, 14:53

Увечері 18 травня жителі Португалії та Іспанії бачили на небі можливий метеор, який освітив небо яскравим блакитним спалахом. Водночас місцева влада все ще не знайшла той об'єкт, який впав на Землю. Про це повідомляє The Daily Beast, передають Патріоти...