Гола прибиральниця: Молода жінка вигадала, як заробляти суттєво більше (фото)

У США 22-річна покоївка придумала, як заробляти більше грошей. Вона вирішила, що для цього потрібно працювати оголеною. Про це пише mirror.co.uk, передають Патріоти України.

Семмі з міста Тампа, штат Флорида, США, розповіла, що зараз вона заробляє 2200 доларів за 5 годин роботи. Для цього вона прибирає будинки топлес. Покоївка бере за прибирання 300 доларів на годину, проте їй доплачують щедрі чайові - від 110 доларів до 200.

Але покоївка, яка працює топлес, не може залишити собі весь заробіток, оскільки значну частину витрачає на охорону, щоб убезпечити себе під час роботи. Жінка зізнається, що її ідея принесла їй непогані гроші.

І це не шкода для зору! Названо головну небезпеку смартфонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:40

Головну небезпеку мобільних телефонів назвало видання The Sun із посиланням на нещодавно проведене дослідження, передають Патріоти України. Журналісти видання повідомили, що під час дослідження вчені взяли мазки з сидінь унітазів та зі смартфонів та ві...

Коханка була з ФСБ? Німецький мільярдер, оголошений мертвим шість років тому, знайшовся в Москві

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:32

Автори журналістського розслідування вважають, що Гауб міг втекти до Москви через тіньові оборудки з росіянами. Його коханку підозрюється у зв'язках з ФСБ. . Німецько-американський магнат роздрібної торгівлі, 64-річний мільярдер Карл-Еріван Гауб, який...