Голе перелякане х*йло: Поляки презентували художній фільм про смерть Путіна (відео)

У Варшаві презентували тизер трилеру "Путін" - біографії президента країни-агресорки Російської Федерації Володимира Путіна.

Режисер фільму, кінопродюсер Патрик Вега прогнозує смерть російського диктатора: глядачі можуть побачити Путіна у підгузку в лікарні.

У фільмі йдеться про історію життя російського диктатора, починаючи з дитинства, коли він зазнав насилля з боку вітчима, до військової агресії проти України.

"У фільмі показано його життя з 10-ти років, коли вітчим знущався над ним у Грузії, а потім через найвідоміші події його політичної кар'єри - війну у Чечні, теракти на Дубровці та в Беслані, підрив ФСБ будинків у Росії - до війни в Україні та найдраматичніших подій, таких як Буча, Ірпінь, Маріуполь", - каже пан Вегу.

Творці фільму використали технологію deep fake, аби накласти на обличчя актора маску Путіна.

"Для імітації Путіна в кінематографічному образі відеоматеріалів з Кремля недостатньо. Після року пошуків нам вдалося створити власну технологію, яка дала бажаний ефект", - розповів польський режисер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російський окупант після прильотів на голову і промови Путіна захотів у "дурку" - перехоплена розмова

Фільм є повністю англомовним.

"Я знаю, що люди у Західній Європі, в таких країнах, як Франція чи Німеччина, ментально дуже далекі від Росії і не можуть зрозуміти її абсурдності", - сказав Вега.

За його словами, під час підготовки фільму було проведено документальну роботу, складався психологічний портрет Путіна. Зокрема, використовувалися знання різних експертів, зокрема військових, людини, яка близько знала психіатра Путіна, з яким він з 70-х років сидів у барокамері.

"У цьому фільмі є фрагменти, які показують Путіна як слабку людину, яку можна перемогти. Це має дати українцям віру у те, що вони можуть перемогти в цій війні", - сказав Вега.

Прем'єра фільму тривалістю 2,5 години відбудеться наприкінці першого - на початку другого кварталу цього року.

Молочка перетворюється для більшості українців на розкіш: Експерти прогнозують подальше зростання цін

субота, 27 липень 2024, 19:00

У червні зростання цін на продукти прискорилося і стало найбільшим з початку 2024 року, нагадують Патріоти України. Восени ще подорожчають п’ять категорій продуктів, серед них і молоко. . Скільки зараз коштує молоко в Україні та чому ціна на нього зро...

Музичний фестиваль "Рандеву" в Юр Малі: Вєрка Сердючка зі сцени звернулася до Алли Пугачової (відео)

субота, 27 липень 2024, 18:00

26 липня, стартував щорічний музичний фестиваль "Рандеву" в Юрмалі, який організувала латвійська співачка Лайма Вайкуле. Не секрет, що на захід вона запросила і українських виконавців, зокрема, Настю Каменських, Макса Барських, ALEKSEEV та Вєрку Сердюч...