Голкіпер англійської команди забив супернику неймовірний гол (відео)

Щоправда, шедевр не допоміг його команді перемогти...

Поєдинок другої англійської ліги (четвертого дивізіону країни) між «Челтенхем Таун» і «Ньюпорт Каунті» запам'ятається вболівальникам, хто спостерігав за грою по телебаченню, передають Патріоти України.

На 12 хвилині, за рахунку 0:0, голкіпер гостей Том Кінг виконував удар від своїх воріт. І пробив настільки сильно, що м'яч, пролетівши в повітрі добрих метрів 80, вдарився об газон перед штрафним майданчиком суперника і, перелетівши голкіпера господарів, залетів в сітку.

Правда, в компенсований час до першого тайму сам Кінг не зміг уберегти свої ворота від пропущеного м'яча, і в підсумку поєдинок завершився результативною нічиєю - 1:1. Ця втрата очок не дозволила «Ньюпорту» піднятися на вершину турнірної таблиці - маючи дві гри в запасі, вони відстають від лідируючого «Кембридж Юнайтед» на один бал.

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...