Голодні бунти у "наддержаві" у розпалі: Росіяни б'ються за цукор та сковорідки, а тампони шукають у спекулянтів

Поки "великий полководець" Путін бореться з "українськими нацистами", безпощадно вбиваючи мирне населення, росіяни буквально б'ються за цукор, засоби індивідуальної гігієни та інші блага цивілізації, які в РФ вже недоступні, через жорсткі санкції, передають Патріоти України.

Як тільки "залізна завіса" почала стрімко та впевнено опускатися, росіяни стрімголов помчали у продуктові магазини. Найпопулярнішим товаром несподівано став цукор. Ціни на цукор у мережах супермаркетів зросли, але все ще контрольовані, запевняє влада. Однак спекулянти та перекупники знайшли новий спосіб заробітку. І чим вам не СРСР?

Ймовірні проблеми із забезпеченням населення цукром та зерном не приховували й в уряді РФ. 14 березня прем'єр Михайло Мішустін підписав постанову про заборону експорту зернових та цукру. Відтоді фактично розпочалися бунти у російських супермаркетах. Відеоролики голодних росіян стали вірусними у мережі.

За поведінку росіян було соромно навіть працівникам супермаркетів. Візки із цукром зі зневагою вивозили до натовпу.

Цукор навіть став розмінною монетою у недоімперії Путіна. Росіяни продавали речі за цукор. Росіяни купують цукор за різними причинами. Одні побоюються дефіциту вже у найближчому майбутньому, інші просто полюбляють надто солодкий чай. Крім того, цукор необхідний для виготовлення самогону, адже імпортного алкоголю в РФ вже не буде.

Цукор зник з полиць російських супермаркетів завдяки введеному ЄС торговельному ембарго проти РФ, через що місцеві підприємці значно завищили ціну на продукти.

Не цукром єдиним

Росію чекає дефіцит не лише цукру, але й інших товарів, не менш важливих для комфорту та життя пересічних громадян країни-окупанта. За "цукровими битвами" росіяни не відразу зрозуміли, за що насправді треба битися. Розуміння поступово приходить, як й бійки за мило та сковорідки.

Нема у російських магазинах товарів жіночої гігієни, зокрема прокладок та тампонів. Щоправда, купити їх можна в обмеженій кількості, але ціна точно здивує.


Проте, не хвилюйтеся, росіянки, завжди можна скористатися лайфхаками.

А ось російським матусям час подумати про альтернативу підгузкам, оскільки їх в РФ практично неможливо придбати.

Зомбованим росіянам наразі бракує хоробрості піти проти режиму диктатора Путіна. Зате вони ладні зневажливо битися за цукор. Однак кілька людей все ж діляться розумними думками, наприклад ця жінка.

Якщо Росія не припинить військову агресію проти України, то невдовзі вона на власній шкурі відчує м'ясний та молочний апокаліпсис, а не за горами - кілометрові черги за хлібом та сіллю, зауважують експерти.

Не турбуйтеся, битви за цукор, прокладки та сковорідки Путіна не хвилюють. Він продовжує будувати палаци із золотими тримачами для туалетного паперу та носити улюблені бренди, на відміну від росіян, які в останній день роботи штурмували магазини західних брендів.

"Мені за вас соромно": alyona alyona закликала українців відмовитися від хейту в бік Nemo, які перемогли на Євробаченні

неділя, 19 травень 2024, 16:18

Представниця України на Євробаченні 2024 alyona alyona alyona підтримала переможців конкурсу в Мальме Nemo. Артистка закликала українців відмовитися від хейту в бік Nemo, передають Патріоти України. «Трошки соромно за те, як багато українців пішли обго...

Величезна блакитна куля: Португальців вразили політ та падіння невідомого об'єкта (відео)

неділя, 19 травень 2024, 14:53

Увечері 18 травня жителі Португалії та Іспанії бачили на небі можливий метеор, який освітив небо яскравим блакитним спалахом. Водночас місцева влада все ще не знайшла той об'єкт, який впав на Землю. Про це повідомляє The Daily Beast, передають Патріоти...