"Голосно кричав та махав руками": У Москві чоловік з пістолетом намагався прорватися до будівлі Міноборони РФ

У Москві затримали чоловіка з пневматичним пістолетом, який намагався проникнути до будівлі Міноборони РФ в центрі російської столиці. Про це повідомляють російські пропагандистські ЗМІ, передають Патріоти України.

Інцидент стався на КПП біля головної будівлі Міноборони на Фрунзенській набережній. За інформацією пропагандистів, чоловік нібито був "у неадекватному стані" і з пістолетом. Він "голосно кричав і розмахував руками".

Наразі відомо, що чоловіка затримали, а зброю направили на експертизу. За попередніми даними, він приніс із собою пневматичний пістолет. Стосовно затриманого склали протокол за статтею про дрібне хуліганство. Чоловіка одразу направили на обстеження в психіатричне відділення.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...