"Голосно кричав та махав руками": У Москві чоловік з пістолетом намагався прорватися до будівлі Міноборони РФ

У Москві затримали чоловіка з пневматичним пістолетом, який намагався проникнути до будівлі Міноборони РФ в центрі російської столиці. Про це повідомляють російські пропагандистські ЗМІ, передають Патріоти України.

Інцидент стався на КПП біля головної будівлі Міноборони на Фрунзенській набережній. За інформацією пропагандистів, чоловік нібито був "у неадекватному стані" і з пістолетом. Він "голосно кричав і розмахував руками".

Наразі відомо, що чоловіка затримали, а зброю направили на експертизу. За попередніми даними, він приніс із собою пневматичний пістолет. Стосовно затриманого склали протокол за статтею про дрібне хуліганство. Чоловіка одразу направили на обстеження в психіатричне відділення.

Мобілізація в розпалі: Юрист пояснив. чи можна відмовитися від проходження ВЛК

вівторок, 14 травень 2024, 15:58

ВЛК треба проходити військовозобов'язаним, щоб в Збройних Силах розуміли, кого призивати на службу залежно від ситуації на фронті. Прямих заборон відмовлятися від проходження ВЛК в Україні немає, але в той же час обов'язок його проходити існує. На це в...

Сума здивує! Яку пенсію можна отримати із зарплатою у 20 тис. грн

вівторок, 14 травень 2024, 14:56

В Україні із зарплатою в 20 тис. грн та з 35 роками стажу можна розраховувати на пенсію, розмір якої становить лише 5 637,6 грн. Розмір виплати залежить від кількох характеристик. Про це йдеться у публікації OBOZ.UA. Так, згідно з останніми даними ПФУ,...