Голосно плакав: На Житомирщині розлючений батько ледве не задушив 1,5-річного сина

Від смерті дитину врятувала бабуся, яка відразу викликала "швидку".

У Малинському районі Житомирської області 22-річний батько ледве не задушив свого 1,5-річного сина, якого не міг заспокоїти, передають Патріоти України.

Як повідомляє відділ комунікації Головного управління Національної поліції в Житомирській області, 27 січня до правоохоронців звернулась жителька одного з сіл Малинського району та повідомила про подію з малолітньою дитиною. «У ході досудового розслідування встановлено, що батьки дитини мешкають окремо, однак спілкуються між собою. Вранці 27 січня мати привезла дитину до будинку бабусі та залишила під нагляд батькові, оскільки сама їхала на роботу», - розповіли у поліції.

Зазначається, що через певний час хлопчик прокинувся та почав плакати. Чоловік, перебуваючи у роздратованому стані, не зміг його заспокоїти та ще більше розлютився. «Він схопив малого за шию та здушив. Однак у цей момент у кімнату вчасно забігла бабуся, яка і звільнила хлопчака з рук батька», - заявили в поліції.

Жінка відразу почала надавати допомогу хлопчику та викликала «швидку». Дитину госпіталізували з травмами, характер яких поліція не уточнює. Зараз стан хлопчика нормалізувався і загрози життю немає. За вказаним фактом поліцейські розпочали кримінальне провадження. Попередня правова кваліфікація події – ст. 125 (умисле легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Призначено низку експертних досліджень та перевірок, у тому числі щодо психічного стану батька. Проводяться інші слідчі дії.

Працював на ворога: У Харкові місцевий мешканець намагався навести російські ракети по базі спецпідрозділу ГУР

вівторок, 23 квітень 2024, 14:25

У Харкові Служба безпеки затримала коригувальника російських ракетно-бомбових ударів по місту, який намагався виявити та передати російським військовим місця розташування спецпідрозділу "Кракен" Головного управління розвідки Міністерства оборони Україн...

"Моя ідея набуває видимі обриси": Ганна Маляр у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу

вівторок, 23 квітень 2024, 14:05

Ексзаступниця міністра оборони Ганна Маляр заявила, що у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України. «Це все, що поки можна викладати публічно. Один із знімальних д...