"Голосуйте, ми прикриємо": Боєць ЗСУ закликав українців йти на вибори (відео)

Армійці наголошують – виборці повинні пам'ятати, що обирають не лише Президента, але й головнокомандувача.

Ярослав закликав українців проголосувати відповідально. Фото: скріншот з відео.

Українські військові наголосили, що вони зараз на Сході захищають батьківщину, щоб українці могли вільно проголосувати і обрати собі майбутнє, передають Патріоти України.

Перші бійці вже віддали свої голоси за майбутнього президента. Воїни по черзі приходять на прифронтові спецдільниці, змінюючи один одного на позиціях.

Військові наголошують – виборці повинні пам'ятати, що обирають не лише Президента, але й головнокомандувача армії.

"Для того ми тут і стоїмо – захищаємо свою батьківщину і робимо свій вибір, щоб наша Україна була такою, як хочуть всі люди – демократична, чесна та справедлива", – розповів військовослужбовець ЗСУ Ярослав.

Відеокоментар військового ЗСУ:

Джерело: 24 канал

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...