Голова Київської обласної поліції Нєбитов пішов у відставку: Кого призначили на його місце

Андрій Нєбитов. Фото: Facebook.У понеділок, 11 вересня, голова Київської обласної поліції Андрій Нєбитов заявив, що йде у відставку. Новим керівником став генерал Анатолій Щадило, інформують Патріоти України.

Нєбитов подякував колегам за роботу. «Для мене чотири роки служби на чолі поліції Київської області підійшли до свого завершення. Це неймовірний досвід і важливий етап мого життя. Я щиро вдячний кожному, з ким ми пройшли цей шлях, з ким пліч-о-пліч вистояли в найскладніший час повномасштабного вторгнення російської армії в лютому 2022 року, з ким були та залишаємось максимально згуртованими жагою захистити нашу країну та знищити окупанта», — заявив він.

Пресслужба поліції Київської області повідомила, що голова Національної поліції України Іван Виговський представив особовому складу нового керівника — генерала поліції третього рангу Анатолія Щадила.

Виговський подякував колишньому керівнику Нєбитову за роботу і побажав успіхів на новій посаді. Нєбитова призначено на посаду заступника голови Національної поліції України.

«Анатолій Щадило продовжить позитивні напрацювання та буде далі розбудовувати поліцію Київської області, зокрема й відновлення підрозділів, зруйнованих внаслідок окупації. Перед усім особовим складом поліції продовжують стояти основні завдання: забезпечення безпеки та правопорядку, захист прав і свобод громадян та протидія злочинності», — зазначив Виговський.

Щадило зі свого боку наголосив, що «докладе всіх зусиль» для підтримання в області порядку та створення безпекового середовища для громадян.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...