Головне - дочекатися слушної миті: 70-річний дідусь уперше зіграв в онлайні і виграв 188 тисяч доларів

Поважний покерист уперше в житті сів за віртуальний стіл, а після 10 годин боротьби приміряв браслет Всесвітньої серії покеру.

Пенсіонер Рон Макміллен втер носа експертам, які прогнозували, що онлайн версія WSOP буде місцем бойової слави молодої генерації гравців, передають Патріоти України.

Впродовж останніх 10 років Рон Макміллен грав у покер виключно в офлайні, де встиг виграти призовими 150 тисяч доларів. Утім, цього року улюблена серія американця WSOP була змушена відмовитись від живого формату. Макміллен не впав у відчай і, озброївшись ноутбуком та 1000 доларів, уперше спробував себе в ролі онлайн гравця.

В турнірі із Безлімітного Холдему на короткому столі 6-max Рон Макміллен здолав поле із 1025 входів і виграв в одному івенті більше, аніж за усю попередню кар’єру. Свій дебютний браслет WSOP 70-річний новачок прикрасив чеком на 188 215 доларів. За такий занос не гріх і пляшку Дом Периньйон відкоркувати. В компанії друзів, які палко вболівали за Макміллена, елітного напою, вочевидь, було випито немало.


ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...