Головне - почати? У російському Томську підпалили другий гіпермаркет за тиждень

У російському Томску вже вдруге за тиждень сталася пожежа у в одному з гіпермаркетів мережі "Лента", передають Патріоти України.

Це знову був підпал у відділенні піротехніки, однак цього разу його влаштував покупець. Як повідомляють російські ЗМІ та телеграм-канали, салюти почали вибухати просто у торговельному залі.

"Камери відеоспостереження зафіксували факт підпалу покупцем, співробітники поліції шукають підозрюваного", - проінформувала пресслужба магазину, там також додали, що вогонь вже загасили.

У пресслужбі ГУ МНС Росії по Томській області повідомили, що з гіпермаркету евакуювалися близько 500 відвідувачів та близько 150 осіб персоналу, внаслідок пригоди ніхто не постраждав.

Нагадаємо, що це вже другий випадок за тиждень Так, 21 грудня у Томську вже горів інший гіпермаркет "Лента". Виявилося, що тоді підпал влаштував 33-річний працівник гіпермаркету, який лише два тижні, як влаштувався сюди на роботу.

"Смерть режиму!" У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 4:15

У Росії десятикласницю з Чити засудили до 3,5 року колонії за напис на гаражі. Про це у четвер, 25 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra. . Військовий суд визнав винними відразу за кількома статтями 19-річного Олександра Сніжкова і 1...

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...