Головне - встигнути? У Харкові дорожники кладуть асфальт прямо під зливою (відео)

У Харкові значно погіршилась погода, більшість вулиць залиті дощем вище коліна. Однак, дорожні служби продовжують укладати асфальт катками. Відео публікували очевидці у telegram-каналі "ХС Харьков", передають Патріоти України.

На відео видно, що з вантажівки, якою кладуть асфальт йде пара. За словами мешканців, такі випаровування йдуть від розпеченого асфальту, яким зараз укладають багато доріг в місті.

Фото: вантажівка з асфальтом (t.me/h_saltovka)

У коментарях харків'яни жартують і навіть створюють рейтинг "потопів" у місті. Найбільше води біля Центрального ринку на перехресті вулиць Кацарської та Дмитрієвської. Як розповіли очевидці, глибина калюж сягає легковикам вище фар.


Окрім того, у районі Нова Баварія вулиці затопило так, що з поля зору зникли газони та тротуари.

Також мешканці будинку поділилися відео, де затопило під'їзд майже по коліна.

Уже доступніша: Ціна на популярну весняну ягоду в Україні знизилась втричі

п’ятниця, 10 травень 2024, 4:15

В Україні дешевшає полуниця. Ціни на українську полуницю коливаються від 35 до 80 гривень за кілограм, що є майже втричі нижче, ніж у минулому році, завдяки сприятливим погодним умовам та врожайності. У найближчі тижні українці зможуть побачити значне ...

Є нюанси: У яких випадках військовозобов'язаних жінок можуть призвати - пояснення юристки

п’ятниця, 10 травень 2024, 3:25

Згідно з новим законом про мобілізацію, норми про те, коли жінка зобов'язана стати на військовий облік не змінились. Жінки, які мають медичну, або фармацевтичну освіту, зобов'язані стати на військовий облік. Про це розповіла юристка Дарія Тарасенко. На...