Головне - виглядати впевнено? У Дніпрі грабіжники на очах у охорони винесли з супермаркету платіжний термінал

Платіжний термінал вкрали з відомого супермаркету в Дніпрі. Зловмисники завантажили його в продуктовий візок та вивезли. Про це повідомляє місцеве видання "Дніпро Оперативний", передають Патріоти України.

У поліцію звернувся охоронець магазину. За його словами, чотири людини в чорних кепках та футболках, а також медичних масках зайшли в супермаркет. Вони впевнено підійшли до термінала, завантажили його в продуктовий візок, після чого вивезли на вулицю та перевантажили в білий мікроавтобус Volkswagen. Авто зникло у дворах житлового масиву Покровський.

Охоронець повідомив, що не зміг наздогнати грабіжників. Правоохоронці, які прибули на місце події, обстежили територію, але не змогли знайти нахабних зловмисників.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...