"Головне - жолуді": Мозгова згадала, якою була радянська кава, і насмішила мережу

Українська продюсерка Олена Мозгова згадала, якими були продукти в Радянському Союзі, чим сильно розсмішила користувачів. На своїй сторінці у Facebook вона опублікувала знімок, на якому зображено так званий кавовий напій "Арктика". На пачці намальований білий ведмідь, а збоку додається інструкція для правильного приготування продукту, передають Патріоти України.

Щоб заварити популярний напій, потрібно засипати одну чайну ложку суміші на склянку гарячої води. Потім довести все до кипіння і дати напою трохи настоятися. Крім того, до складу входить 15 відсотків натуральної кави, 40 відсотків ячменю, 20 відсотків сої, 25 відсотків жолудів.

Особливо останній компонент сильно насмішив користувачів. Вони пишуть, що жолуді – головна складова цього напою. А деякі були б не проти, спробувати незвичайну радянську каву. Ось, що пишуть люди: "Ніколи не пила такого. Цікаво було б спробувати", "Жолуді – це найсмачніше в каві".

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...