Головне, що з любов'ю: Мережа "Сільпо" дотепно потролила своїх конкурентів (фото)

В Києві мережа супермаркетів «Сільпо» на бордах зізналася в коханні своїм конкурентам. Фото бордів торгівельна мережа опублікувала на своїй Facebook-сторінці. Оригінальні банери розмістили в столиці напередодні Дня всіх закоханих, повідомляють Патріоти України.

Так співробітники маркету вирішили висловити свої почуття з нагоди свята. «Наші серця наповнені теплом, яким так і хочеться поділитися з тими, кого ми любимо. Просто тут і зараз… А іноді любов зустрічається у зовсім несподіваних місцях.

Ми зізнаємося у своїх почуттях «АТБ», «Біллі» та «Еко-маркету». А ще – любим «Форі», «Фоззі» і «Великій кишені», чудовим «Варусу», «Новусу», «Трашу», «Ашану», «Гудвайну», «Метро» та іншим мережам по всій Україні. Ви всі надихаєте, зачаровуєте і закохуєте в себе. Кожен із вас заслуговує на щиру, безмежну й віддану любов. Знайте – «Сільпо» loves You!», – зазначили в дописі.

У Румунії ведмідь ледве не загриз іноземну туристку, яка хотіла зробити з "милим створінням" селфі (відео)

середа, 24 квітень 2024, 9:40

У Румунії британська туристка, імʼя якої не називають, ледь не залишилася без руки через любов до фотографування диких тварин, а саме – ведмедя. Інцидент закінчився пораненням, яке не загрожує життю 72-річної жінки. . Під час шпиталізації вона розпов...

Пенсії в Україні перерахують заднім числом, деякі отримають прибавку відразу за кілька місяців: Кого стосується

середа, 24 квітень 2024, 9:23

В Україні у червні проведуть перерахунок пенсій для тих, хто продовжив працювати на заслуженому відпочинку. Підвищення мали провести з квітня, але статистика щодо стажу приходить із запізненням, тож у червні заплатять підвищення одразу за кілька місяці...