Головне, щоб заплатили: Родичі ще живих військових РФ вже "рахують" гроші за їхні смерті в Україні (аудіо)

одичі російських окупантів вже почали рахувати, скільки грошей отримають за їхні смерті на війні в Україні. Про це свідчать нові телефонні розмови загарбників, перехоплені СБУ, передають Патріоти України.

"Судячи з розмов, "русский мир" цікавить тільки гроші, і заради виплат окупанти готові пожертвувати рідними. Але ми воюємо за свою землю, тому обов'язково переможемо!" - йдеться в повідомленні.

На опублікованому записі дружина каже своєму чоловікові, який зараз на війні в Україні, що російські ЗМІ запевняють, ніби у них все відмінно, а Путін всім обіцяє "ветеранку" і виплати за кожен бойовий день.

"Три мільйони і похорон оплатиш. Гроші дають хоча б", - заявляє окупант. А його дружина хоч і каже, що вони їй "нах*й, не потрібні", проте вже дізналася: "3 мільйони – це за поранення, а за смерть – 5 або 7".

Причому сам окупант підтверджує, що підстав для виплат є чимало: "Всю роту роз**ярили нашу... Х*й знає, чого ми тут робимо... Нас ху*чат, як кошенят".


Вчені розповіли, до якого максимального віку можуть дожити люди

четвер, 18 квітень 2024, 8:24

Люди споконвіку намагалися вигадати спосіб боротьби зі старінням та смертю. Тому протягом історії максимальна тривалість життя постійно зростала завдяки покращенню умов життя, медицині та гігієні, передають Патріоти України. Проте й досі наукова спіль...

Врятувати не вдалося: Наречена трагічно загинула на власному весіллі

четвер, 18 квітень 2024, 7:59

Новоспечена дружина трагічно загинула на власному весіллі всього через декілька годин після того, як сказала "так".Про це пише Daily Star, передають Патріоти України. 38-річна Елісанжела Газано впала в басейн після того, як, як повідомляється, танцюва...