Головні ролі та набагато вищі гонорари: Зірка серіалу "Знахар" розповіла, як в Україні раніше "трусилися над російськими акторами" (відео)

Відома акторка родом із Києва Катерина Кузнєцова, яка з 2009 року будувала кар'єру в Росії, розповіла, що в Україні дуже поважали артистів із РФ і тим самим принижували вітчизняних. Росіяни отримували не лише головні ролі, а й набагато більші гонорари. Водночас, українцям навіть не давали можливості розкрити свій талант. Про це зірка зізналася в інтерв'ю ведучій Аліні Доротюк. За словами Кузнєцової, така поведінка продюсерів і змусила її їхати до країну-агресора, передають Патріоти України.

"Це приниження, що головні ролі тільки у них, у них і у них. У мене була історія на проекті "Зірка плюс зірка", де я брала участь з Олександром Рибаком, і коли я бачила, яке до мене було відношення – все для нього, все йому, вибирати музику – він, вибирати костюми – він... Ми з Олексієм Залевським чомусь десь о годині 11 вечора мали їхати в готель, щоб попросити Сашка: дозволь з тобою прорепетирувати виступ на завтра... І коли він у прямому ефірі, не сказавши мені жодного слова, просто каже: я йду з проекту.., це нормально, я потім йому все висловила. Але коли я зрозуміла ті люди, з якими я працювала, продюсери, колеги, вони до мене навіть не підійшли, з якими я працювала... До мене тільки підійшла Тала Калатай, яку я не знала тоді, і Фагот із чарочкою коньяку і сказав: "Відпускай мала, це життя", – згадала Кузнєцова.

Артистка зізналася, що тоді у 22 роки вона мала комплекс неповноцінності з приводу своєї професійності. "Ти приходиш на майданчик і там ця московська акторка у головній ролі і думаєш: бляха, що у неї шкіра якась не така чи манікюр?.." – розповіла Кузнєцова, додавши, що тому й поїхала 2009 року до РФ, щоб дізнатися, що там відбувається.

Кузнєцова розповіла і як уже після анексії Криму одного разу приїхала до України. Вона думала, що російських артистів більше не буде в нашій країні, але сталося навпаки. "Я пам'ятаю, що приїжджаю до Києва, коли вже є "Миротворець", ці списки. Я така думаю, ну все, клас, зараз українські артисти почнуть зніматися... І я бачу: сидить Антон Батирєв. Запитую, як він потрапив, мені кажуть: "Йому зробили картку резидента на два роки". У всіх росіян картка резидента... Якби я бачила, що вони в чомусь талановитіші, ніж ми, я б тоді зрозуміла, а так...", – зізналася акторка.

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...

Одну людину діставали прямо з-під коліс: Голова райдержадміністрації влетів у натовп людей в Броварах (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:54

Голова райдержадміністрації у Броварах влетів на авто в натовп людей, четверо людей отримали тяжкі травми, передають Патріоти України. Троє людей отримали переломи, ще одну людину діставали прямо з-під коліс авто. Йдеться про голову райдержадміністраці...