Головний герой новоствореної кінокартини "Довбуш" розповів, що тепер думає про свою колись успішну кінокар'єру в Росії (відео)

Актор Сергій Стрельніков, який зіграв головного героя у новому українському художньому фільмі "Довбуш", чесно розповів, чи шкодує про своє минуле. Адже до повномасштабної війни РФ проти України встиг уславитись у російському кіно.

Стрельніков каже, що нині хоче забути про роботу у фільмах та серіалах, які знімала країна-агресорка. Актор вважає це покаранням для самого себе.

"За роботу, як роботу митця, мені напевно не соромно, це непогані акторські роботи. Мені просто хочеться викинути цей пласт своєї роботи, навіть непогано зробленої. Як для покарання себе самого, це мій внесок - забути про цю роботу, забути про те, що у мене це було, і не згадувати про це", - зізнався Стрельніков в інтерв'ю Аліні Доротюк.

Актор не приховує, що засуджує путінський режим та його агресію. Пише вірші, у яких критикує РФ та звертається до окупантів, які не розуміють, що в Україні на них чекає лише смерть.

Хто такий Сергій Стрельніков

Відомому актору 43 роки. Він народився в РФ, але його родина переїхала до України, коли Стрельніков був ще зовсім дитиною.

Свою кар'єру у кіно Стрельніков розпочав у 2000-х роках, з серіалу "День народження Буржуя". Після цього актору почали пропонувати чимало ролей, як головних, так і епізодичних. Він знімався в Україні та РФ.

Стрельнікова можна було побачити у серіалах "Бідна Настя", "Повернення Мухтара" та "Катерина". На початку повномасштабної війни РФ проти України актор підтримав нашу країну та засудив окупантів. У 2023 році Стрельніков зіграв головну роль в українському фільмі "Довбуш".

В Україні запустили електронну чергу до ТЦК: Як записатися і що треба знати

понеділок, 20 травень 2024, 2:35

Міністерство оборони розпочало тестування свого нового сервісу - електронної черги до ТЦК та СП. Попередній запис уже доступний у 19 територіальних центрах комплектування. Про це повідомили в офіційному Telegram-каналі Міноборони. Так, тестування серві...

Колишній абсолютний чемпіон Леннокс Льюїс прокоментував перемогу Усика

неділя, 19 травень 2024, 23:55

Колишній абсолютний чемпіон Леннокс Льюїс привітав Олександра Усика з перемогою над Тайсоном Ф’юрі. Відповідний текст він написав у соцмережі Х, передають Патріоти України. «Сьогодні ввечері ми стали свідками приголомшливого бою і твору історії. Я ради...