"Головний менеджер" на подвір'ї та друг хазяйки: В Україні знайшли найстарішого гусака (фото)

При правильному догляді і збалансованому харчуванні, гуси дійсно можуть жити більше 30 років.

На Вінниччині у Козятинському районі живе гусак, якому понад 32 роки. Птаха назвали Гергун. Попри поважний вік, він є другом та помічником по господарству, каже власниця гусака Марія Миколюк, повідомляють Патріоти України із посиланням на AgroNews.

Гергуна подарували наприкінці вісімдесятих. Відтоді птах став для неї кращим другом, який допомагає доглядати за іншими гусаками та курами. "Глядить і весь час ходить за гусками. Слідкує, щоб ніхто не вкрав, ніхто не підходив до них", – каже Марія Миколюк.

Ветлікар Олександр Болгарський запевняє, що при правильному догляді і збалансованому харчуванні, гуси дійсно можуть жити більше 30 років. "Дзьоб має бути такий масивний, грубий. Лапи теж мають бути більш ороговівші. Бачив гусака віком 24-25 років, але цікаво подивитися на пташку, якій більше 30 років", – каже ветеринар.

Даріо Срна розповів, у чому Шахтар кращий за Динамо

субота, 27 квітень 2024, 14:44

Даріо Срна заявив, що не вважає Шахтар сильнішим за Динамо, однак донецький клуб, краще працює на трансферному ринку. Про це повідомляє KDK, передають Патріоти України. «‎Я не можу сказати, що Шахтар сильніша команда за Динамо. Динамо треба поважати. Б...

Казав, що "у твоєму віці - це нормальна поведінка": У Києві екстренер змусив дитину займатись сексом за гроші

субота, 27 квітень 2024, 14:14

У Києві до 12 років позбавлення волі засудили екстренера, який показував двом малолітнім дівчатам порнографічні відео, оголювався перед ними, змусив дітей фотографуватись голяка. Крім того, одну із дівчат дорослий чоловік примусив займатись проституціє...