Головним "аргументом" став ніж: У Києві побилися пасажири тролейбуса (відео)

Троє чоловіків затіяли бійку з трьома іншими пасажирами громадського транспорту.

У тролейбусі в Києві побилися пасажири. Як наслідок, один чоловік отримав ножове поранення, його госпіталізували. Інцидент стався в тролейбусі, що слідував за маршрутом № 31 у напрямку Троєщини. Відео розбірок опублікували на Facebook-сторінці "Вартові еспресо", повідомляють Патріоти України.

За даними очевидців, троє чоловіків затіяли бійку з трьома іншими пасажирами громадського транспорту. Що саме стало причиною, невідомо. "В якості аргументів у хід пішли не тільки кулаки, але і ніж", – сказано в повідомленні.

На записі чутно, як чоловіки матюкаються й обзивають один одного, а потім б'ються в проході тролейбуса. Із фраз героїв відео не зрозуміло, чому вони конфліктують.

Відео 18+. Обережно, нецензурна лексика!

"Коли фотографувала номери авто": Одеситка заявила, що її побив милицею працівник ТЦК

вівторок, 14 травень 2024, 12:43

Мешканка Одеси заявила, що її побив милицею чоловік у військовій формі, який назвався працівником ТЦК. Про це постраждала написала на своїй сторінці в Instagram, передають Патріоти України. Жінка розповіла, що вона та троє її друзів прибули до відділку...

"Люди не могли з району їздити аж до Києва": Відома акторка після смерті матері розкритикувала медичну реформу Супрун

вівторок, 14 травень 2024, 11:59

Українська акторка Віра Кобзар розкритикувала медичну реформу ексочільниці Мінохорони здоров’я Уляни Супрун та колишнього президента Петра Порошенка. Вона з жахом пригадала часи перебування її матері в лікарні Шепетівки та розповіла, що нове відділення...