Головою об підлогу: На Київщині зі школяра познущалися на очах у вчителя (відео)

В Ірпені Київської області старшокласники познущалися над учнем молодших класів на очах у вчителя фізкультури, впустивши хлопчика головою об підлогу. Інцидент стався в навчальному закладі №12. Викладача звинуватили в тому, що він у такий спосіб вирішив покарати школяра за те, що той вимкнув світло в спортзалі, повідомляють Патріоти України із посиланням на місцевий канал "Погляд".

Інцидент стався в школі №12.

На опублікованих кадрах видно, що старшокласники розгойдали школяра на руках і впустили головою об підлогу. Сам учитель заперечує, що намагався покарати когось. "Я підійшов (до старшокласників) і кажу: "Хлопці, відпустіть". В одного з них вирвалася рука, не навмисно. І дитина впала на підлогу головою внизу", – сказав він.

Викладача усунули від роботи. В Управлінні освіти і науки Ірпінської міськради заявили, що вже створено комісію для розслідування інциденту. Потерпілий наразі почувається нібито добре і вже ходить до школи.

Боротьба тривала 10 днів: Легендарний боксер-чемпіон помер після нападу епілепсії за кермом

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:22

Колишній чемпіон Великобританії та Європейського союзу з боксу Віллі Лімонд помер у віці 45 років, повідомив його син у соціальних мережах. З Лімондом, який виграв 42 зі своїх 48 боїв на професійному рингу з 1999 по 2023 рік, 6 квітня стався епілептичн...

У липні Україну накриють зливи та град: Синоптикиня дала довгостроковий прогноз і попередила про "сюрпризи"

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:47

Наприкінці квітня в Україні буде похолодання, можуть навіть вдарити заморозки вночі, а на початку червня пройдуть сильні дощі зі шквалами. Однак, за прогнозами погоди від наших фахівців, літо в Україні буде на 1-2 градуси теплішим за норму, і вже в дру...