Голову і руку знайшли всередині акули: Спливли моторошні подробиці загибелі росіянина в Єгипті

Німецька преса опублікувала деталі інциденту в Єгипті, в ході якого акула з'їла росіянина. За даними ЗМІ, частини тіла 23-річного росіянина знайшли тільки після розрізання акули. Росіянина звали Владімір Попов. Разом із батьком пів року тому він переїхав з Архангельської області до Єгипту, передають Патріоти України.

Рятувальники намагалися врятувати, але не змогли

Рятувальники розповіли журналістам, що одразу ж, як почули крики про допомогу – рушили до росіянина, однак все трапилося надзвичайно швидко. Поруч була дівчина загиблого, то рятувальники кинулися забирати її.

Коли я підплив до людини, вода була вся в крові. Потім я побачив, що в нього більше не має руки. А потім з'явилася акула. Я зрозумів, що його вже не врятувати. У воді поряд була жінка. Вона не рухалася, була в повному шоці. Я зміг витягнути її з води та доставити на берег, потім одразу ж поплив назад до чоловіка, – розповів рятувальник.

Потім кілька частин тіла росіянина рятувальники виловили у воді, а пізніше спіймали і саму акулу. Після того, як її розпороли, всередині знайшли голову і руку.

Влаштували провокацію: Хакери зламали супутниковий ефір низки українських каналів і запустили показ параду в Москві

четвер, 9 травень 2024, 16:45

Росіяни зламали супутниковий ефір каналів груп StarLight Media та «Інтер» і запустили трансляцію параду в Москві на Красній площі. Про це свідчать відео, які почали з’являтися в телеграм-каналах. . Цю ж інформацію підтвердили «Детектору медіа» і в Нац...

Українців наймають на роботу в "Армію відновлення": Гетманцев розповів, як працює програма

четвер, 9 травень 2024, 16:22

Програма "Армія відновлення" залучила понад 120 тисяч осіб для виконання суспільно важливих робіт на оплачуваній основі. Усього подібні роботи організовано у 19 регіонах держави з найбільшим обсягом у Харківській, Донецькій та Київській областях. Про ц...