"Голубка миру" злякалася: Ані Лорак втекла від незручних запитань журналістів

Ані Лорак виступила в Москві / фото instagram.com/anilorak

Опальна співачка Ані Лорак, яка зрадила рідну Україну і після 24 лютого продовжила заробляти гроші в Росії, вперше за останній час виступила на великому концерті в Москві, повідомляють Патріоти України.

Як повідомляють росЗМІ, після виступу знаменитість покинула сцену і не вийшла до журналістів поспілкуватися. Ймовірно, вона злякалася незручних запитань щодо її позиції з приводу війни в Україні.

Варто відзначити, що Лорак досі мовчить про повномасштабне російське вторгнення. Спочатку вона заявляла про те, що є "голубом миру", а пізніше сказала, що не хоче бути використаною.

Чим займається Ані Лорак з 24 лютого

Ані Лорак продовжує активно займатися творчістю, не звертаючи уваги на те, що відбувається в її рідній країні. Вона вже встигла випустити пісню "Лабіринти", за що її розпекли в мережі.

Також в ЗМІ поширювалася інформація, що зірка виступала на корпоративах в Європі, проте зараз всі її концерти скасовані. Тому вона повернулася в країну-агресора і продовжила там заробляти криваві рублі.

Крім того, нещодавно вона оприлюднила фото зі своєю дочкою Софією, зроблене в Іспанії, за що в черговий раз отримала наганяй від користувачів мережі.

Дуже злякався? Легіонер "Шахтаря" хоче залишити Україну після обстрілів Києва

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Венесуельський нападник донецького "Шахтаря" Кевін Келсі хоче залишити український клуб, повідомляє Telegram-канал "Футбол з вертольота". За інформацією джерела, бажанням 19-річного футболіста залишити клуб є страх війни у країні, передають Патріоти Ук...

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...