Голий українець прийшов прощатися з пекельною роботою в Польщі: У мережі показали курйозне фото

Під містом Вроцлав, Польща, зняли на фото голого чоловіка, який прийшов вночі до фабрики LG. Він стояв навпроти в'їзду на територію і показував середні пальці на обох руках. Як пише місцеве видання Gazeta Wrocławska, чоловік приїхав у Польщу на заробітки з України. І таким жестом він вирішив попрощатися з пекельною роботою на фабриці, передають Патріоти України.

У статті говориться, що молодий чоловік влаштувався на роботу через компанію-посередника. Але важкі умови роботи змусили його кинути все. Інші працівники фабрики стверджують, що подібні інциденти траплялися і раніше - на території фабрики або поруч працівники бігали голяка. На виробництві працює багато іноземців - не тільки з України, але і з Азії.

"Працюють тяжко, по багато годин, недосипають і мало спілкуються з іншими людьми - це доводить їх до фізичного і психічного виснаження", - йдеться в повідомленні. Коли чоловіка помітили, відразу ж викликали "швидку", адже на вулиці дуже холодно для такого "дрес-коду". Правда, не виключено, що хлопець розігрівся алкоголем перед прогулянкою.

Представник фірми-посередника, яка влаштувала українця на роботу на фабриці, заявляє, що на момент інциденту чоловік вже не був працівником підприємства. Вона додала, що українець дійсно міг бути засмучений, але, швидше, втратою роботи, а не втомою через тяжку працю.

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку (фото)

субота, 20 квітень 2024, 16:19

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку в Голосіївському районі. Про це повідомила патрульна поліція Києва та оприлюднила відповідні фото, передають Патріоти України. "У Голосіївському районі інспектори отримали повідомлення п...

Катерина Кухар відреагувала на критику військового Олександра Терена і зізналася, чи танцює під Чайковського

субота, 20 квітень 2024, 15:52

Прима-балерина і керівниця хореографічного коледжу Катерина Кухар прокоментувала висловлювання військового Олександра Терена про те, що вона і танцюрист Олександр Стоянов «заробляють на балетних постановках російських композиторів», передають Патріоти ...