Гордість батьків та країни: Українець став кращим випускником британської Королівської академії (фото)

Артем Бараненко став першим українцем, який удостоївся цієї високої нагороди в стінах учбового закладу.
Артем Бараненко. Фото: соцмережі.

Курсанту Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного Артему Бараненку вручили Шаблю кращого зарубіжного випускника Королівської академії сухопутних військ Великобританії в Сандгерсті, передають Патріоти України.

Як йдеться на сайті Національної академії сухопутних військ, Бараненко став першим українцем, який удостоївся цієї високої нагороди в стінах цього закладу. Щорічно таку нагороду вручають курсанту, який продемонстрував найвищі результати в навчанні і під час іспитів. У 2019 року в Академії проходили навчання 33 офіцера з 22-х різних країн світу.

Нагороду українському випускнику вручав генерал-майор Пол Ненсон, командувач Королівської академії сухопутних військ Великобританії і кавалер Ордена Британської Імперії.

Оце так! Телемарафон внесли у звіт Держдепу США про порушення прав людини в Україні

середа, 24 квітень 2024, 11:30

Державний департамент США в опублікованому звіті за 2023 рік щодо порушення прав людини в України згадав національний телемарафон. Відповідний звіт розміщений на сайті американського Держдепу, передають Патріоти України. Там зазначається, що підписання...

Хочуть мобілізувати? Навіщо українців за кордоном кличуть у консульства і чому не видають документи

середа, 24 квітень 2024, 11:28

Оновлення військово-облікових даних чоловіками за кордоном необхідно для того, щоб працівники Територіального центру комплектування розуміли, хто знаходиться за кордоном і не витрачали час на оформлення повісток в Україні. Про це заявив народний депута...