Горе на голову скреп: Росіян попередили про "велику біду" через найгіршу ситуацію з озимими за 20 років

У Росії майбутній урожай озимих (він становить приблизно 65% загального виробництва зернових) може сильно зіпсувати посуха, яка восени якраз вдарила по зернових південних регіонах країни. За повідомленням Росгідромету, у поганому стані перебувають близько 22% озимих, а такого не було за останні 20 років. Про це повідомляє видання МК, передають Патріоти України.

"У Росії сталася велика біда з озимими... Насувається неврожай: у гарному стані посіви збереглися тільки на половині площ", – йдеться в публікації.

Зазвичай вони займають 65-70%. "Російський аграрний світ перебуває в сум'ятті від очікування регулювання цін на сільгосппродукти. Уже всім було здалося, що ринок по-справжньому стабілізувався й саморегулюється, як раптом ми повернулися в епоху планової економіки", – пише російське видання. З хлібом і буряком у Росії можуть виникнути проблеми, а ось рослинної олії вистачить на всіх. Через очікувану загибель (або втрату врожаю) озимих у Волгоградській області і в Поволжі ці площі навесні будуть пересівати і, як вважають експерти, соняшником.

Житель Тернополя намагався відправити за кордон посилки з унікальними древніми скам'янілостями, але втрутилася митниця (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 22:44

Тернополянин спакував три посилки із десятьма древніми каменями із відбитками істот, що належать до унікальних палеонтологічних зразків. Про це йдеться у повідомленні Київської митниці, передають Патріоти України. Цінні артефакти мали прямувати до США,...

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...