Горе на голови скреп: Росію сколихнув потужний землетрус, тремтіли стіни і все навколо (відео)

У четвер, 10 грудня, в Бурятії (РФ) стався потужний землетрус. Підземні поштовхи магнітудою 5-6 балів відчули також у містах Іркутськ та Улан-Уде. Про це повідомляє російське видання "Інтерфакс", передають Патріоти України.

В головному управлінні МНС по Іркутській області повідомили, що епіцентр землетрусу знаходився в дельті озера Байкал. "Інтенсивність в епіцентрі - 7,6, магнітуда - 5,5, енергетичний клас - 14,0. Відчувалося в Іркутську 5-6", - сказали в прес-службі.

Поштовхи відчувалися в Кабанському, Прибайкальському, Іволгінському, Заіграєвському, Селенгинському, Тарбагатайському районах і в місті Улан-Уде. На даний момент повідомлень про руйнування і потерпілих не надходило. В Іркутську ввели режим підвищеної готовності після землетрусу в Бурятії.

"Жертв і руйнувань не виявлено. Об'єкти комунальної інфраструктури та стратегічні об'єкти, розташовані на території Іркутська, працюють в штатному режимі", - повідомив мер Іркутська Руслан Болотов. Тим часом місцеві жителі почали публікувати в соцмережах відео землетрусу.

Встигли вчасно: На Франківщині з охопленого вогнем будинку врятували дитину (фото)

четвер, 2 травень 2024, 22:20

В четвер, 2 травня, у житловому будинку в селі Долиняни Івано-Франківського району сталася пожежа. До місця виклику негайно було направлено рятувальників міста Рогатин і добровольців-вогнеборців села Фрага. Полум'я вдалося приборкати, ніхто не постражд...

На щастя, патрульні були поруч: У Києві жінка намагалася стрибнути з Володимирського пішохідного мосту (відео)

четвер, 2 травень 2024, 21:31

У Києві патруль "Муніципальної охорони" попередив спробу самогубства киянки. Про це інформує КМДА, передають Патріоти України. Подія сталася близько 4-ї години ранку в парку "Володимирська гірка". Працівники "Муніципальної охорони" отримали повідомленн...