Горе скреп: Сочі заливає водою. На вулицях включили сирени, катамарани змиває у море (відео)

Російське курортне місто Сочі затопило водою. У місті увімкнули сирени, річка Хорота вийшла з берегів. Про це повідомляє видання Sochi News, зазначають Патріоти України.

Синоптики повідомляють, що дощі продовжаться до 15 години 5 липня. Жителів і туристів просять зібрати речі на випадок надзвичайної ситуації.

Через дощі також відзначається критичний підйом рівня річки Мацеста. Гірська річка Хорота вже вийшла з берегів. У Сочі затопило перший поверх міської лікарні. Авто зносить потоками води, а катамарани - змиває у море.

При цьому повідомляється, що чотири літаки змушені були скасувати посадку в Сочі і піти на запасні аеродроми через складні метеоумови 5 липня. Йдеться про рейси з Москви, Челябінська, Пермі і Уфи.

Залишать без грошей? Усім ВПО в Україні готують перевірки виплат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:48

У Україні заплановано провести перевірку виплат допомоги внутрішньо переміщеним особам (ВПО). Ця перевірка включатиме порівняння інформації, яку реципієнти надали для отримання допомоги, з даними, що надаються Міністерством соціальної політики та іншим...

В Ірані репера Томаджу Салехі, який підтримує Україну, засудили до смертної кари

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:40

Влада Ірану, яка раніше засудила до смертної кари українського ведучого, винесла смертний вирок реперу Томаджу Салехі. Покарання виконавець отримав через участь в антиурядових протестах 2022-2023 років. Як пише Reuters, репера визнали винним у "поширен...