Горе скреп: У Росії з тріском провалили випуск обіцяних ракет

У Росії провалили виготовлення третьої важкої і другої легкої ракет-носіїв сімейства "Ангара" у філії Космічного центру Хрунічева ПО "Політ" (Омськ), повідомляють Патріоти України.

Виробник відстає від виробничих термінів 2019 року, затримка складає від трьох місяців до року. Про це йдеться у наказі, підписаному керівником філії Центру Хрунічева - директором ВО "Політ" Віктором Шуліко. У прес-службі космічного центру імені Хрунічева вже підтвердили справжність наказу і відставання за термінами виготовлення ракет.

Крім того, виробник ракет назвав ситуацію з виробництвом носія "критичною". "Причинами, що послужили виникненню такої критичної ситуації, були: слабка організація праці на робочих місцях, несвоєчасне вирішення питань конструкторською службою (КБ "Салют") і технологічними службами (відділ головного технолога), несвоєчасне забезпечення виробництва (відділ головного технолога, інструментальне виробництво, допоміжне виробництво, служба постачання), зрив термінів постачання комплектуючих (Ракетний космічний завод, Воронезький механічний завод)", – йдеться в документі.

Де і ким працюють українські біженці у Латвії: Оприлюднено офіційні дані

четвер, 18 квітень 2024, 14:58

З початку цього року в Латвії як працівники офіційно було зареєстровано 8700 громадян України. Про це із посиланням на Центральне статистичне управління країни пише Baltijas Balss, передають Патріоти України. Найчастіше громадяни України працюють у про...

На Полтавщині суд виніс вирок чоловіку, який задушив дружину на очах у маленького сина

четвер, 18 квітень 2024, 13:55

Лубенський міськрайонний суд Полтавської області виніс вирок 37-річному жителю села Малі Феськи Золочівської громади, який задушив дружину на очах у п'ятирічного сина та замаскував вбивство під зґвалтування. Чоловіка визнали винним, він відбуватиме пок...