Горе в домі: Відомий український співак втратив на фронті вже двох рідних братів

Музикант втратив на війні братів / instagram.com/otoysounds

Відомий український репер OTOY розповів про горе в родині. Він втратив вже другого брата в боях з окупантами. Про це артист розповів під час премії "Української правди", де нагороджували 100 лідерів України за версією редакції. В'ячеслав Дрофа (справжнє ім'я артиста, - ред.) вийшов на сцену і розповів, що напередодні премії дізнався про загибель брата, який служив у морській піхоті.

OTOY додав, що його старший брат, який загинув на війні, однозначно є лідером - своєї родини і свого народу.

"Вчора мені зателефонувала бабуся і сказала, що старшого брата тепер теж немає. Я себе запитав, чи є вони лідерами? На мою думку, вони є лідерами своєї сім'ї як мінімум. Як максимум - для кожного українця. І взагалі народу і нації", – сказав В'ячеслав.

Нагадаємо, що у березні 2022 року загинув перший брат репера. Він був захисником Маріуполя.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...