Горезвісна слава: Дві області України очікувано потрапили до списку найнебезпечніших місць у світі

Донецька і Луганська області України потрапили до списку найнебезпечніших в світі місць для подорожей. Відповідний рейтинг склала міжнародна організація International SOS, зазначають Патріоти України.

На інтерактивній карті Travel Risk Map ці регіони позначені червоним кольором. Рівень небезпеки в них оцінюється як "надзвичайний".

Це пов'язано з тим, що на частині території двох українських областей з 2014 року ведуться бойові дії і гинуть люди через військову агресію Росії.

"У регіонах з таким високим рівнем ризику державний контроль, закон і порядок можуть бути мінімальними або повністю відсутні. Також тут можуть не функціонувати державні служби і транспортне сполучення. А життю і здоров'ю мандрівників в таких місцях можуть загрожувати напади з боку озброєних угруповань", - йдеться в повідомленні.

Решта території України на карті забарвлена в жовтий колір, що відповідає середньому рівню ризику.

Найнебезпечнішими для подорожей місцями також названі Сирія, північна частина Іраку, Сектор Газа, Афганістан, деякі регіони Пакистану, Сомалі, Лівія, Ємен, Південний Судан, ЦАР, Малі, схід Конго і північний схід Нігерії.

Педагогиню хочуть покарати за булінг: На Волині вчителька висипала пачку снеків на голову учениці

понеділок, 13 травень 2024, 22:42

На Волині у селищі Іваничі Володимирського району 13 травня в ліцеї №1 під час уроку вчителька висипала пачку снеків на голову учениці. Про це повідомило видання "Буг", передають Патріоти України. Як розповіли у поліції, батьки дівчинки не звертались д...

Пальне за "бронь": Представник ТЦК в Одесі вигадав хитру схему (фото)

понеділок, 13 травень 2024, 22:33

На Одещині викрили працівника одного з ТЦК, який за видачу довідки про відстрочку від мобілізації, вимагав у чоловіка 300 літрів пального або вартість зазначеного обсягу пального у грошовому еквіваленті. За відмову погрожував відправленням до зони бойо...