Горять 500 тонн масла: У Росії спалахнула пожежа на складі ПММ (відео)

До гасіння були залучені 96 осіб і 26 одиниць техніки (серед них пожежний потяг).

У Росії спалахнула пожежа на складі. Фото: скріншот з відео.

У вівторок, 10 вересня, в селищі Дружний Богородского району Нижегородської області (Росія) спалахнула масштабна пожежа на складі паливно-мастильних матеріалів у промзоні. Про це з посиланням на прес-службу регіонального управління МНС повідомляє "РИА Новости", передають Патріоти України.

Інформації про постраждалих немає. Повідомлення про загоряння на складі ПММ у промзоні "Кудьмінська" надійшло в Єдину чергово-диспетчерську службу Богородского району після 18:00. Вогонь поширився на 5 тисяч квадратних метрів.

Зазначається, що пожежа охопила два склади – один цегляний, другий – металевий, а також дві адміністративні будівлі – одно- і двоповерхову, три автомобілі і бочки з маслом. Пожежі присвоїли 4 ранг складності. До гасіння були залучені 96 осіб і 26 одиниць техніки (серед них пожежний потяг).

"Смерть режиму!" У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 4:15

У Росії десятикласницю з Чити засудили до 3,5 року колонії за напис на гаражі. Про це у четвер, 25 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra. . Військовий суд визнав винними відразу за кількома статтями 19-річного Олександра Сніжкова і 1...

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...